Lagårdsfynd...



Gammalt gammalt....



...nött och slitet, very Shabby skulle jag vilja påstå! Hittade denna i lagården på vår gård men ska snart modernisera den en aning iaf:)

Torsdag redan, flytten närmar sig definitivt! Vi planerar att sova i huset för första gången på lördag:) Ja jag har ju sovit där många gånger i mitt liv men inte i "min egen ägo" !!

Vad hittar ni på så här i slutet av sommaren, börjat fixa inför skola och dagis? Plockar äpplen och gör paj? Börjat "boa" lite mysigt inne med ljus och filtar?

Allt detta kommer jag att göra A S A P!!

Kram PIllan


Tack för dina fina ord om träning ;) Ja det är spännande att flytta!! Det jag märker nu är att det tar lång tid att boa in sig... man gör iordning det mesta sen liksom fastnar man... nu har vi fokuserat på inskolning, nya jobb osv... men det behöver inte ni va? Man får inte känna nån press utan försöka se det som ett roligt projekt... ha en fortsatt trevlig kväll! Kram!!

Vilka roliga fynd! Alltid spännande med första natten i nytt hem, så speciellt. Är det långt ifrån där ni bor nu? kram





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se