Nåt Viktigt!!



Vet inte om ni har läst om fallet eller sett/hört om det i andra medier senaste dagarna...?
Men jag tycker ni ska titta på Debatt i kväll klockan 22.00 i svt kanal 1!

Jag ska inte gå in nåt djupare i detta utan läs gärna bla här och häpna över hur vi behandlar medmänniskor i detta land...

Den här familjen har bott i vårt lilla samhälle i över 10 år och på luciamorgonen blev dom uppväckta och kördes iväg till ett chartrat plan som tog dom till Armenien. Ett land där familjens tre pojkar aldrig ens varit i eller talar dess språk!

De yngsta killarna i princip bodde  hos familjen som vi tidigare hyrde av så vi har sett dem dagligen och pratat med dem under flera års tid. Deras mamma arbetade i ICA-butiken och killarna gick i skolan och var engagerade i idrottsverksamheten, precis som vilken annan svensk som helst...

Detta har hur som haver fått väldigt stor uppmärksamhet och ikväll medverkar två elever och två lärare från Filippas skola i tv för att kanske få svar från migrationsverket...!?

//PIllan


Ska absolut titta! Tack för tipset!



Ha en fin kväll! Kraam

Usch usch usch.

Jag vet att jag borde ha tittat men jag blir så illa berörd och ARG!

Usch!







Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se