22 år!





Jag och Kamilla träffas inte dagligen, men nästan.
Men Fredrik x 2 har vi inte träffat på 22 år....!


Herregud vilken superkul kväll jag hade igår. Vi hade först middag hemma hos vännen Kamilla som bjudit in två klasskompisar som vi inte träffas sen 9:an.
Ingen av killarna har varit på några klassträffar men nu när det var Hemvändar-kväll lyckades vi locka "hem " dom.
Vi har gått i samma klass i nio år, sedan blev det av dom flyttade när gymnasiet började. Men åhh vad skoj det var att återses, snacka om lucköppning när gamla fotoalbum åkte fram;)

Kvällen tillbringades sedan på "hemvändarkvällen" och även där såg man både ett och annat ansikte från förr!

//PIllan



Låter som en trevlig kväll! Ibland är det himla kul att träffa på kompisar från förr!!! Facebook är ju ett sätt... hur går det med huset...? Vi har en liknade situation just nu då vi håller på att flytta till skåne och vårt "sommarhus" Hoppas allt är bra med dig!

Kram!

Gud vad kul! Det är rätt lustigt ändå hur snabbt man ofta kommer tillbaka till det/den man var vid den tiden - alla hittar sina roller så att säga :-) Det är kul med hemvändardagar, skulle egentligen ha varit på en i helgen också.



Skönt att du fick tränat lite idag! Vad var det med foten egentligen? Ha en fin kväll!



Kram på dig!

Schysst sida du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se