Slutsålt och sprutstick



Hej hopp

Gårdagen blev låång och varm! Som tur var lämnade vi Nikki hemma så hon slapp springa runt på stora möbelvaruhuset i värmen. Konstigt nog var vi inte ensamma där även fast det var stekhett ute..?! Gillar inte folk stranden eller är alla lika tokiga som vi;)

Nåja så här låg det till, var tredje grej som stod på vår lista var slutsåld, morr!! Så det blir till att åka tillbaka igen. Det skulle vi väl ändå iof men det skulle varit skönt om man fick med sig allt när man ändå tagit med släpvagnen.
En del möbler gick vi och beställde för hemkörning då det var kampanj på dessa och de inte väntades hem innan kampanjen var över.
IKEA var dessutom snälla och bjöd på frakten då det varit lite strul, det tackar vi för :)



Idag är det 1-årskontroll med sprutdags som står på schemat! Hoppas hoppas liten inte blir alltför ledsen (tror det är värst för pappan som blir svimfärdig vid nålstick)

Sedan är det faktiskt dags för mig att jobba eftermiddag. Nu är det "egna" turer som gäller så lite pirrigt är det. Fast rutinerna sitter nog inne i min hårddisk så det gäller bara att knacka fram dom där uppe;)

Kram PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se