Sommarföljetång



Herregud vad åt man på beachen innan pastasalladen var "uppfunnen"...? Det här är verkligen en av mina sommarföljetånger,minst en gång i veckan svänger jag ihop en sallad. Speciellt dagar vi tillbringar på stranden! Nu har det iof inte varit så mycket (läs inget alls) senaste två veckorna...
Jag gillar att som ovan ha den "grön" dvs avocado, sockerärtor, sallad typ ruccola plus fetaost och knaperstekt bacon. Har ni några favoriter att blanda i?


Morning bloggis

Varit vaken ett par timmar så jag har till och med hunnit med en sockerkaka, väntar besök under förmiddagen! Mer gratulanter till 1-åringen knackar på:)

Annars är det väl en helt vanlig tisdag som ska tillbringas på jobbet under eftermiddagen.
Här hemma fortsätter jag att packa och rensa!! Blir tokig på mig själv, hur mycket skräp har jag egentligen!!?? Ändå anser jag mig väldigt duktig och har stora utrensningar minst ett par gånger om året. Men jag blir nästan gråtfärdig när jag går igenom skåp och garderober, hur mycket skit finns det.... :/
Idag kommer Erikshjälpen att jubla för dit kommer ett gigantiskt lass:)

//PIllan


Sockerärtor & bacon är två av mina favoriter, också. Idag blir det en kyckling- och baconsallad med gurka, körsbärstomater,romansallad,fetaost & pasta till lunch på Cuba.

Kram H





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se