Kan själv...





Dinner is served!

När det bjöds på blodpudding här hemma så passade det bra med lite ätasjälv-träning. Dock utan bestisck som är en aning svårmanövrerade än så länge.
Till en början var hon lite tveksam till att stoppa handen i tallriken men efter att storasyster visat gick det som en dans;)

Minns faktiskt när jag var liten så var jag en riktig "kan sev" tjej. Jag trilskades på in i det längsta med det mesta men till slut blev det, kan inte sev....

Idag är min mamma ledig så det blir en sväng till henne för en liten fikastund och i kväll hoppas jag att jag ska kunna gå på pump!

//PIllan



Inte alls något A i henne inte... ;)

Sötnosen :-) Hmm, kommer knappt ihåg när Olle började kunna pilla i sig mat själv... Tänk att man glömmer så snabbt! Men härligt kladdigt blir det :-)



Kram på dig!

Vad tiden går!! Min lille son blir två i sommar och den värsta kladdtiden är redan förbi... men det är mkt "kan själv" här hemma :)

Kram E





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se