Mysig helg





Hela eftermiddagen spenderades i solen med diverse kylda drycker I fjällvärlden har det dock inte knoppats något alls på träden så man ser en otrolig skillnad nu idag när vi kommit hem igen! På vägen hem så haglade och snöade! det om varannat...



Sparris, jordärtskocka, parmesan och hollandaise - V Å R



Årets första kalla rosé för min del och första gången jag drack jordgubbsöl! Serverades till efterrätten och smakade mest som en cider tycker jag!



Här hemma snurrar tvättmaskinen för fullt och jag har även sprungit några varv med dammsugaren då jag inte hann det i fredags. Imorgon väntar en ny vecka och vi har hunnit fram till maj:)

Tandläkaren ska få ett besök av Nikki imorgon, det är vad som står på agendan... Ja träning blir det självklart på kvällen, det är ju måndag:)

Ha d//PIllan


Härligt det ser ut! Rosé kommer jag att dricka mycket i vår och sommar! Jag får väl ta igen det som jag missade förra året då jag var gravid ;-)



Kram!

Ser verkligen riktigt mysigt ut så man vill hoppa in i bilden och ta ett glas :) Hoppas ni haft en fin vecka så här långt! kram





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se