Liket lever.... ;)





Ja som ni ser så blev det "tråkigt" svart och jeans eftersom solen envisades att ta semester...
Dock hade vi väldigt trevligt, här är jag och Fina Katrina;)

Efter några glas Proviva blåbärssoppa så lyckades jag ta mig till duschen och även få på mig ett något sådär ansikte i alla fall... Kroppen var rätt så skakis efter dagar av ofrivillig matvägran:/

Vi hade ju nämligen fest med jobbet igår och det har jag verkligen sett fram emot så jag offrade mig verkligen! Det visade sig dessutom vara en lyckad uppoffring för det var riktigt skoj att träffa kollegorna igen. Jag agerade dock chaufför vilket ju har sina sidor.... men idag är jag glad för det:)

//PIllan


jag är blekare :) härligt att komma iväg lite på annat. Hoppas du känner dig bättre snart! kram

Du ser ju oförskämt fräsch ut med tanke på senaste veckans sjukstuga :-) Skönt att du orkade dig iväg, kollegorna var säkert jätteglada över ditt sällskap!



När börjar du jobba igen? Jag kommer att jobba lite till och från resten av året då jag skall gå en utbildning som sträcker sig över två år men sedan blir det heltid från och med januari då maken går hem i några månader. Skönt att det är ett tag kvar måste jag säga för jag känner mig inte redo att byta hemmalivet mot arbetslivet redan ;-)



KRAM





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se