Julbord & Ryggont



Här har vi varit igång några timmar redan... Nikki har varje dag senaste veckan vaknat runt 5-tiden! Hjälp, tom jag tycker att det är aningens tidigt... Men vi får mycket gjort i alla fall:)
Har precis pakat två sorters kakor och laddat in i frysen!

Ikväll är A och jag bjudna på årets första julbord. Jag längtar verkligen! Ska go bananas på sill och lax som vanligt, det är mina favoriter bland julmaten. Är också väldigt förtjust i lutfisk men det brukar jag spara till mammas som är top of the top!

Nu återstår bara två problem.... Min rygg är helkass igen, ja inte så att jag går dubbelvikt men den återkommande smärtan i svanken gör sig påmind efter för dåligt med core-träning!
Problem nr 2 är What to wear??  Ja ja nåt hittar jag väl om jag gräver djupt....!

Ha en fin lördag//PIllan


Härligt att julen närmar sig... Förstår att det är lagom att jobba 75 procent!! Nu har vi dessutom bytt fönster, tak under den senaste månaden... går hela tiden och tänker "snart lugnar det nog ner sig" Tycker det är så himla kul med bloggandet!!! Jag läser din blogg varje dag även om jag själv inte hinner skriva så ofta som jag tänkt mig men jag hoppas det blir bättre! Ha en fortsatt trevlig lördag!! Kram E

Å så gott med julbord! Har faktiskt inte riktigt börjar längta efter just julmaten än även om det är fantastiskt gott.



Just nu längtar jag mest efter lussebullar och hyacinter som sprider juldoft här hemma =)



Ha en fin kväll! Kramar

Ser supermysigt ut! Jag har verkligen NADA julkänsla - var precis ute och sprang i pissregn och flera plusgrader... Inte såå det ska vara nu!



Hoppas att ni hade det trevligt igår, och att ni inte är allt för trötta idag ;-)



Kram Nina





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se