Endorfinrusig



Ett par timmar sedan.
Taggad till tänderna på att få köra ett svettigt aerobicspass!

Go kväll bloggisar

Sitter här nöjd med mig själv efter en väl genomförd klass ikväll. Ja alla som var med jobbade 100 % tror jag bestämt :)

Funderade på vägen hem om vad jag vill med min träning...
Många runt omkring mig sätter upp ett mål ja typ tjejmilen eller liknande!

Jag har aldrig haft nåt sådant...

Har aldrig varit min grej att ha ett bestämt träningsmål. Jag blir liksom inte taggad av att veta att jag måste "prestera" ett visst datum utan tvärtom stressad :/
Tycker däremot att det är en superbra morot för alla som känner att dom behöver en sporre för att utveckla sin träning.
Hmmm men jag vill också utvecklas på nåt sätt?!

Har alltid bara tränat för att det får mig på gott humör, kroppen är gjord för att röra på sig och min rygg protesterar vilt när jag är vilande mer än en vecka!

Har dock alltid haft en liten drömbild när det gäller kroppen och träningen, älskar nämligen rätt så stora tonade axlar och armar på tjejer!  (typ Madonna ) Men jag har aldrig riktigt lagt manken till att försöka nå dit. Vet att det krävs massor med hårt jobb för att få riktig muskelmassa!
Såklart skulle jag vilja lägga ner ännu mera tid på min träning och vara lite mer "ego" men som det är just nu med barn som är små så nöjer jag mig med att träna min vanliga dos. Att dessutom få ett helt gäng med glada leende ansikten efter mina pass ger massor med motivation!


Till alla er som har ett mål framöver, Keep up jag hejjar på er!!

Berätta gärna hur ni känner inför er träning! Kanske tränar ni inte alls idag, vill komma igång eller så kanske ni rent av satsar mot maraton eller Vasaloppet?!

//Kram PIllan


Jag har heller aldrig haft något direkt konkret mål med min träning. Vill bara hålla vikten, styrkan och hälsan på en bra nivå och det är nog tillräckliga mål för mig just nu även om de är lite "luddiga" och inte särskilt mätbara :).



Kram

Du är klok du!!!

Samtidigt kan det ju vara kul att sätta ett mål, framför allt om man känner att man stannar av i utvecklingen och tappar motivationen..... Jag har utmanat mig själv och min risiga kropp rejält....ska springa Stockholm halvmarathon i september, om allt går enligt plan :)

Häng gärna på!!

Kram Sara

Kul inlägg! Roligt att du leder pass :-) har också gjort den för några år sedan och förstår vad du menar, vilken energi det ger att få leenden tillbaka!!



Mitt mål är att springa 5 km utan knäproblem och utan stopp i början på sommaren. Får se hur det går ;-)



Kram till dig!

Ja det är kul med mål! :)

Jag och Anna har en hel harrang i sommar som vi ska ta oss igenom, vårruset, borgsjönrunt, AXA fjällmaraton, Bamm 70 berg till berg och tjurruset!

OM man håller sig skadefri vill säga :)

BTW, jag älskar att läsa din blogg till morgonkaffet! En bra start på dagen! Kram!





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se