Måndag morgon...




Morning bloggis

Kör ett tidsinställt inlägg denna måndag morgon då jag nog redan sitter på jobbet:)
Ja ni vet jag börjar sådär superdupertidigt då tom jag tycker det är natt när klockan ringer...

Ikväll är det möte med politiker och ansvariga (för nedläggningen) på Nikkis dagis....
Så det gäller att förbereda sig mentalt och ha dom "rätta frågorna" på lut.
Upp mot väggen bara!!

Ses snart igen

//PIllan


Vad fint ni har, ni har verkligen fått det (= gjort det) ombonat på kort tid tycker jag det verkar som! Vi har en hel del kvar här hemma men idag kommer en stylist från det företag som vi beställde gardiner ifrån till vår lägenhet (ja, tyvärr är både jag och Jimmy födda med tummen mitt i handen vilket betyder att vi "måste" beställa alla tjänster...) och det skall bli underbart att så småningom få upp gardiner, det gör ju sådan otrolig skillnad för ett hem!



Lycka till ikväll på mötet, bra att du laddar redan nu så du är redo när tillfälle ges att ställa alla de frågor du/ni vill ha svar på!



KRAAAAAAM

Hallå där! Tack så mycket vad gullig du är :). Ja visst vore det roligt :) Jag följer ganska så många bloggar och vissa känns det nästan som man känner och då vore det ju riktigt kul att ses på riktigt.



Lycka till på mötet ikväll! Kram

Vilken vacker bild från ditt hem!! Vad fint ni har det!!! Ljust och fräscht!! Hoppas mötet gick bra och att du lyckades läxa upp politikerna riktigt rejält, hihi!!!



Vad hiiiiiimla snygg du blev i håret också (nedan i inläggen), blev kanon!! Kanonfin bloggerska!



Önskar dig en fin dag!



Kraaaaaaaaaaaaaaam aka





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se