Sommaruppehåll



För alla sommareventualiteter....   ;)



Nikkis nya stövlar från Viking, passar perfekt och är lätta på foten




Nikki och mamman tar en tur i gammelbilen, brum brum !!

Igår kväll hade jag mitt sista aerobicspass... ja inte för alltid men för terminen! Så i sommar ska jag inte instruera någonting utan bara fokusera på min egen träning. Ska verkligen bli skönt och jag hoppas att jag är taggad och verkligen fokuserad!
Ska även styrketräna med Filippa så hon får bygga upp fysiken igen efter ledbandsskadan hon ådrog sig i vintras.
Jätteviktigt för slalomåkare att bygga speciellt nu benen för att undvika skador! Absolut ingen tung träning men nöta nöta vissa övningar är det som gäller.

Idag väntar arbetet på mig efter några dagars ledighet. Ganska skönt att få följa rutinerna ännu några veckor innan sju veckors!! ledighet ska avnjutas ;)

Kram PIllan


Allt bra idag?

ger nu mitt bästa blogg tips någonsin

ang den bästa kaffe/te podsmaskinen jag vet.

gå in och läs i min blogg om du är nyfiken.

KRAAAM

Sötnos! Så fin hon är i stövlarna, jättefina måste försöka komma ihåg den modellen nästa gång det behövs nya stövlar här hemma. Hoppas ni har det fint! Var du ledig nu? kram

Sötis!



Jag tänkte jag skulle börja köra lite hemmaträning, bygga lite muskler...har letat upp ett bra träningsprogram på nätet i dag :)



Kramar i massor





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se