TV väggen



Liten kik på tv-möbeln som äntligen kommit på plats...



Har länge letat en som skulle passa in till vår svarta vägg. Till slut föll valet på denna hos MIO som vi dessutom fick bra pris på då jag tror den ska utgå...



Ja hemmet får verkligen ta lite tid för att växa fram.
Har ni som jag en bild av hur ni vill ha det eller köper ni saker ni tycker är fina och sedan passar in det i hemmet..?

Jag har ganska precis utstakat i huvudet vilken typ av möbel jag vill ha "här och där". En del saker blir kanske bara drömmar pga att min plånbok inte tillåter andra saker får låta vänta på sig då jag inte hittar dom precis nu osv.

Men så sakteliga växer det i alla fall fram och blir kanske en dag som jag tänkt mej... eller då har jag nog fått nya idéer :/
Tur att det finns målarfärg för mycket av vårt möblemang är gamla grejjor som helt enkelt fått nya kostym!

//PIllan






Snyggt, snyggt , snyggt!



Kram på dig!

Jätte snygg1 Här hemma tar vi det också lite pö om pö. Det värsta är om det tar för lång tid mellan inköpen så att man hunnit ändra stil :)



Kram

Det där blev ju suuuuupersnyggt!!! Klockrent!! Jag köper också lite pö om pö, det får ta sin tid att växa fram. Och det är nog bra för jag hinner ändra mig flera gånger om innan jag kommer till skott att handla en pryl:)))



Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

Mycket tjusigt blev det! Läckert med svart trävägg :-)





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se