Till nästa afton

Klänning från Soaked in Luxury och ett enkelt skinnarmband får utgöra min outfit till nyårsafton. Båda klickade från Boozt.com
 
God morgon vänner
 
Känner mej faktiskt lite piggare trots att jag fortfarande får snyta mej och hostar en hel del. Kanske gårdagens promenad piggade upp ! För oj vad skönt det var att andas frisk luft även om det är som en enda stor skridskobana ute.... Crazy väder helt enkelt!
 
Nu har vi precis vinkat av A och några av hans kompisar som ska åka till Leksand idag för hockey och övernattning. Jag och mini roar oss som vanligt på egen hand ....
Tror nästan att vi ska ta en tur till gymmet. Bara att få ta på sig träningskläder och känna på någon hantel i alla fall ;)
 
Har ni planerna klara inför nästa afton, nyår? Det är ju bara ett par dagar kvar nu!
Vi ska umgås med vänner och laga maten tillsammans i år. Vara hemma hos oss, ta en lång promenad, äta lunch och börja med skumpan redan mitt på dagen, varför vänta till midnatt liksom ;)
 
Men nu tar vi lördag, hela dagen
//PIllan
 
 
 


Vacker klänning! Jag väntar mitt tredje barn illa den 4 januari, så jag har absolut inget att ha på mig på nyårsafton. Jag kommer inte Heller att känna mig fin i något. Det känns inte värt att köpa något nytt, men kanske är det precis vad jag borde göra... Får ta en tur på rean idag. Hoppas ni får en rolig fest.



Svar: Var i din sits då jag väntade Filippa... Skulle på stor fest på nyår men jag tror jag löste det med en lånad klänning till slut:) Hoppas du ändå får njuta kvällen och att bebis håller sig till efter 12-slaget!! Kram
Pernilla/Pillan

Hoppas att du känner dig helt kry till nyårsafton!





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se