Face on

Nya fräscha borstar av riktigt bra kvalité!
 
Favoriter som jag inte kan överge, Bare Minerals!
 
Påfyllt i "smink-skafferi"
 
Nu har det varit väldigt mycket bilder och ord om familjen de senaste dagarna så idag bryter vi av med smink ;)
Som jag skrivit flera gånger tidigare så är min absoluta favorit Bare Minerals som jag använt i flera år nu... Ibland gör jag en avstickare med annan Foundation men återvänder alltid till just dessa produkter!
 
Nu senast beställde jag en startbox och detta för att Nordic Feel hade jättebra priser. Det är toppen att köpa en sådan box ibland så man får lite nya penslar.
Tycker verkligen om BM:s egna penslar som är super.
I boxen finns både 1 Flawless Application Face Brush, 1 Full Flawless Face Brush och 1 Light Stroke Brush plus då två mindre burkar Original Foundation, 1 Veil (fixering) , ett solpuder och en primer! Tip top, så är du sugen på att testa detta märket klicka på länken för ett riktigt bra erbjudande!
 
//PIllan
 
 
 


Mina favoriter med som jag alltid använder. Kramisar Tina

Tror att det är den serien som jag in väntar från Amelia =)
Kramiz G

Tack för tipset! Har aldrig testat just detta märke, men det kanske är dags nu :-)

KRAM

Så viktigt med bra borstar! Kom ihåg att göra rent dom med medicinsk bensin från apoteket med jämna mellanrum så håller dom "livet ut"..

Kram
Helen
www.vitaestilo.se





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se