Fredag på en tisdag

Ja idag bjuder jag på lite bilder från i fredags då vi åt middag på mysiga Storhogna. Vi valde från barmenyn och satt i deras supermysiga vinterträdgård.
Nikki hade fullt upp med att titta på fiskarna som simmar i den lilla bäcken som löper rakt genom "trädgården" och att spela lite schack ;)
Räksallad för mej och hamburgare för A (psst tror nästan han blev hamburger-förgiftad denna helgen då han klämde ett par stycken i backen dagtid också...)
Nikki valde såklart favoriten pannkakor!
 
Tisdag och vi väntar på lunchgäster, Katarina och Ellie kommer över till oss. Var länge sedan de hälsade på så det uppskattas av både mej och Nikki.
Igår var vi riktigt effektiva och gick igenom både Nikkis, Filippas och min garderob. En stor påse från IKEA fylldes snabbt med sådant som ska skänkas så nu blir det att bläddra i lite kataloger för att fylla på, främst minis vår-garderob!
Övervåningen blev dessutom dammsugen och dammtorkad överallt så det känns skönt. Lika bra att göra det ordenligt då man har tid och Nikki är med på noterna ... ;)
 
Nu ska vi laga lite mat här och fortsätta våran "mini-semester"!
 
(Se upp med lurendrejare idag...)
 
//PIllan
 
 
 
 


Medn så mysig med mini-semester och så gott med räksallad. Tror jag lär göra sallad o mangodressing imorgon. Kram





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se