Tips till tonårstjejen

Superbra om man får sina barn (tonåringar) att läsa och släppa telefonen eller plattan en stund... Dessa böcker av författaren Suzanne Collins har i alla fall fått Filippa på fall! Har ej läst dem själv men de verkar vara riktigt spännande
Skönhetsprodukter och hygienartiklar är en uppskattad present. Här i kanske bästa formatet, Glossybox. Perfekt att varje månad få en lite lyxig box innehållande diverse "godsaker"
 
Parfymer gillar väl både vi vuxna Girls och tonåringarna... :) Filippa gillar sådana här "kändis-dofter" och har alla Britney Spears. Men nu senast har hon en big crush på Nicki Minaj och därför är det hennes parfymer som just nu gäller och detta är den nya! Kolla på tex Parfym
 
Sneekers i olika märken och färger är en riktig förbrukningsvara i vår tonårings garderob. Converse är väl de som finns flest av men dessa Adidas är de senaste och visst är de snygga!?
Dessa finns bla på Junkyard
 
God morgon lördag!
Här tar vi det soft på morgonen men ska strax börja ladda för en härlig schlager-kväll ;)
Menyn (för 2) ska sättas och det ska bli spännande att se om vi kan enas om en annan rätt än stuvade makaroner.... :/
Efterrätten blir såklart hemgjord hallonglass som Nikki tidigare önskat och recept kommer! Till varmrätt är jag nog sugen på kanske fläskfilé med nån fräsch sallad ( pommes till mini) så jag ska ta till mina bästa övertalningsknep...
 
Innan vi bänkar oss i kväll så ska det även tränas, såklart! Funderar på om jag inte ska dra iväg på ett PUMP-pass vid 10-tiden. Kan vara bra att köra nåt som jag inte gjort på ett tag!
 
Som ni ser på bilderna så tipsar jag om lite tonårspresenter idag! Tycker själv det kan vara kul med tips ibland... Helt klart är att det är lite enklare att hitta på saker till tjejer än killar. Kan ju bero på att jag har flickor själv ?!
Fast det är klart jag tror ju att både sneekers, böcker och hygienartiklar även faller en kille i smaken!!
 
Nu tar vi en tonartshöjning //PIllan
 
 
 
 


Älskar skorna, så snygga! Hoppas ni får en toppenlördag, du & Nikki! Kram

Något lättare är det nog att köpa presenter till tjejer än killar, men nu när mina killar har blivit mer intresserad av kläder, dofter osv finns det lite mer att välja på. Ha en mysig schlagerkväll. Kramisar Tina

Blev tvungen att visa mon tonårstjej detta😊skorna föll hon pladask för,bramed tips😄ha en härlig mellokväll

Du blev jätte fin i håret =9
Har också GlossyBox lite lyx i vardagen behövs ;)
Men har upptäckt att tandkrämen är ju för barn 0-6 år...???
Ska maila å kolla om vi el jag har fått fel produkt. Vad står det på din?
Hoppas du haft en toppen helg,
kramiz

Svar: Kollade men våran var för vuxna. Däremot stod det att barn under 6 år skulle använda denna sparsamt eftersom det var med blekning!
Kram P
Pernilla/Pillan

Tänkte på tonårsboken, hur gammal är din tjej(min är 15)?

Svar: Min är oxå 15!!
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se