Godisråttor...

 Nikkis läppar har antagit en något för brun ton enligt mej....
 
 Anledningen heter Nutella!
 
 Filippa älskar Nutella och jag hittade dessa söta små burkar på flygplatsen i Istanbul. Självklart ville lillasyster smaka och ja det verkar gå hem även hos henne ;)
Jag är inte alls förtjust i denna "kräm" men Fillan brukar tjata då hon hellre äter denna än " mitt mandelsmör"... Nåväl vid enstaka tillfällen kan de ju få denna och även om det inte alls är speciellt nyttigt (ser det mer som godis) så innehåller det tydligen varken konserveringsmedel eller konstgjorda färämnen, alltid något!
 
 
 
Hej på er
Tisdag står det i kalendern och det innebär ju ett pass aerobics med gänget!
Saknat det lite då det är ett par veckor sedan sist.... Under sommaren har jag dock alltid uppehåll med dessa pass. Skönt att få ta en paus och vila från sin egen röst ;)
Men nu är jag så sugen att få komma tillbaka in i gymmet igen men näsan kliar och rinner fast halsen känns helt OK. Så jag tar nog en liten tur och kör lite axlar efter aerobicsen :)
 
För övrigt skiner solen även idag men till i morgon kommer det visst regn.... så trist då vi både ska på Nikkis dagis-soaré (utomhus) och se Filippa i Ångespelet (utomhus) :(
 
//PIllan


Mina killar älskar också Nutella o speciellt på en baugette eller fralla, hua, men då o då är det väl helt ok. Själv föredrar jag precis som du mandel eller hasselnötssmör. Kramisar Tina

men så sött!=)

Nutella är ju supergott! Men inget för mig, försöker hålla mig ifrån sockret ;) Duktig du är som tränat, jag hoppade över idag p g a ond höft... Kram Suss





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se