Klipp, klipp!

Äntligen kom vi oss iväg till Nettan för en rejäl klippning av Nikki. Har ju alltid velat ha en liten "lotta-kopia" så vi bestämde att en kort page fick det allt bli. Eftersom Nikki tappat över hälften av sitt forna hår så tänkte jag att det blir bra med en rejäl kapning...
 
 
Voilá färdig, visst blev det bra...?!
 
 
Ja både mamman och Nikki blev nöjda med en nya frisyren, ja pappan också .... ;) så det var toppen!
Hon var så himla duktig och satt alldeles stilla under själva klippningen. Dock fick vi snurra på stolen en gång för studenterna åkte förbi utanför och med den dunka-dunka musiken blir ju vem som helst nyfiken :)
 
Idag ska jag faktiskt bege mej ut på golfbanan för en runda....
Hoppas det går OK för det är faktiskt min premiär-runda för i år! Har bara slagit lite sporadiskt här hemma (har ett hål med tillhörande green och bunkrar på gården) men känner mej verkligen ringrostig.
Men jag får några timmar att umgås med min vän Carina iaf!!
 
//PIllan


En riktig Lottakopia sötaste N. Sååå fin i sin nya frisyr. Ha en toppendag o hoppas det går bra på golfbanan. Kramisar Tina

Jösses, vad söt hon blev i den frisyren - Lotta, absolut!! :-)

KRAM

Ja hon är fantastiskt lik Lotta! Supersöt!

Men så himla fin hon blev i håret! kram





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se