Mitt hjärta gör volter

 
Alltså när jag ser den här bilden så gör mitt hjärta små volter av lycka! Helt ljuvligt och precis i min smak. Har skrivit om korgmöbler flera gånger tidigare och den "kärleken" släpper inte. Hur snyggt som helst <3 och här med de stora gröna växterna till, olivträd, buxbom..... åhhhhh!

Bilder och möbler från Artwood
 
 
God morgon
Hur kallt kan det bli i juni...?!
8 grader är ju för tusan kallare än det var i påskas :/ Inte undra på att man drar på sig en dunderförkylning på kuppen. Usch....
Är sjukt sugen på att gymma men jag måste nog helt enkelt avvakta en dag till för att se om halsen och snuvan ger med sig.
 
I morgon är jag ledig och är vädret så här så får det helt enkelt bli en heldag i köket med bakning av både bullar (för varmare dagar på stranden) och matbröd (är sjukt trött på köpebröd)
Vad hittar ni på...?
Planer för midsommar?
Själv ska jag bara jobba, hela helgen...
Så min familj åker iväg och lämnar den arbetande mamman helt ensam... Men det är helt OK, såklart ska de ha skoj och inte sitta hemma och hänga bara för att jag råkar jobba!
Inte många dagar kvar nu innan semester!! :)
 
//PIllan
 


Jag kan säga att mitt hjärta också gjorde volter när jag såg bilden och jag tänkte att "ååhhh, guuuud så fint hon har det hemma hos sig!".....innan jag förstod! :) Men fint var det! :)

Själv går jag och längtar till semestern fastän det är 3,5 vecka kvar.....

Kram Jennica

Så himla fint och man blir helt lyrisk av dessa fina interiör bilder som finns 😜tycker vi har kallt som haft 13grader under dagen ,kram

Ja guuud, håller med, såååå himla fint!! Vi skulle behöva byta ut våra utemöbler och jag sneglar också på korg. Det viktigaste för mig är att köpa något som står sig i längden, som jag inte tröttnar på, för utemöbler är ju inget man köper varje år precis. Och JAAA vad kallt det är, jag ska strax cykla till jobbet och drar mig för det, gissar att jag kommer att frysa häcken av mig...

Jag får besök av äldsta dottern till midsommar, resten av familjen är bortresta på jobb så det blir lite mysiga utflykter för oss (hoppas på lite värme bara!!!) Kul att du får semester snart, det får jag med, tjoho!! :)

Kraaaaaam aka

jag tycker oxå detta är så fint... vill själv ha ett vitt sånt parasoll.. o vita kuddar.. MEN... flugbajset.. jag undrar hur folk kan hålla sina dyner snygga.. =( hade det inte varit för det hade jag direkt velat ha vitt vitt vitt.. nu har vi.. svart.. =/

Svar: Ja precis😅
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se