Mysiga lägenheten

Här kommer lite pics från Annas mysiga lägenhet där vi bodde i Turkiet. Två våningar med två härliga altaner men denna är från tv-rummet som sitter ihop med kök och matrum
 
Den övre altanen som rymmer både matbord i ena ändan och soffgrupp i den andra. Här njöt vi alltid våra frukostar
 
På nedre plan fanns ett stort rum med soffa som gick att bädda ut och ännu en härlig altan
 
Alltså älskar deras möbler här!! Vill ha... Här satt vi om kvällarna då det började skymma och tittade på solnedgången ute över havet, underbart!
 
 
Jaha då var det måndag igen, går lite för fort om du frågar mej....
Vi har nyss kramat och pussat A som ska på långturné norrut igen. Kommer hem först på torsdag kväll! Så vi får ta mina föräldrar till hjälp med Nikki eftersom jag jobbar sena kvällar och tidiga mornar!
 
Bjuder på lite bilder från en fina lägenheten vi bodde i!
Den var verkligen superfin och detta är ju bara en liten glimt av allt..... Belägen högt på en kulle utan några andra hus bredvid så det var så lugnt och fridfullt och utsikten var magisk!
Efter våra morgon-promenader kan jag säga att det brände ordentligt i baken då det fanns en riktig mördarbacke upp hit som vi alltid avslutade med, gött!!
 
Nu ska jag och mini titta på premiären av Sommarlov, hon har längtat .... ;)
 
//PIlan


Gud vad fin lägenhet. Är den privat hyrd?
Vi sitter å letar utomlands resa till hösten =)
Kan behöva lite tips ;)
Ha en bra dag. Kramiz

Svar: Ja det är en av mina väninnor som var med på resan som äger lägenheten! Lyxigt ;)
Kram P
Pernilla/Pillan

Hej, första gången här! Vilken mysig blogg du har!
Turkiet....vilken fin lägenhet! Jag åker till just Turkiet med mina två tjejer om fem veckor och vi längtar så! Första gången för oss i Turkiet och vi vet inte riktigt vad vi ska förvänta oss, men längtar gör vi! :)
Kram Jennica

Svar: Vad roligt att du tittar in här! Härligt med en resa att se fram emot. Turkiet är trevligt med god mat och billiga priser! Invånarna har blivit "bättre" sedan jag var där för typ 16 år sedan för de är i alls lika påstridiga i tex butiker :)
Kram P
Pernilla/Pillan

Vilken härlig lägenhet! Underbar utsikt och vilka snygga utemöbler, de skulle jag gärna ha på min altan oxå ;) kram Suss

Oj missat att sommarlov började ikväll,Men vilken underbar lgh i Turkiet då;)kram





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se