Riktigt avslappnade!

Vi flög med Turkish Airlines vilka visade sig vara riktigt bra. Hyffsat nya plan god mat och gratis dricka ;)
Reste gjorde vi på nattetid för att ta vara på våra fem dagar så bra som möjligt men attans vad jobbigt det är... Mådde riktigt dåligt på nerresan men det gick som tur var över efter att vi bytt flyg i Istanbul!
 
.
Alltså som vi njutit vid denna poolen de senaste dagarna.
Lägenheten var belägen i ett mindre hus med magisk utsikt över den lilla byn och havet. Då det endast var vi och ca 10 personer till där så var det otroligt lugnt och fridfullt. Lättsamt att bara gå in till sig då man ville laga lunch eller besöka toaletten.
Vissa njöt av skuggan och de flesta njöt av rosé.... flera glas dessutom ;)
 
 
 
Ja jag känner mej verkligen totalt avslappnad efter våra härliga dagar i Akbuk. Till och med så avslappnad så några elaka baciller verkar ha intagit min kropp, droppande näsa och lite öm i halsen, men men..
Vi har verkligen tagit till vara varenda minut av resan och vi var alla överrens att vi trots kort vistelse hunnit med väldigt mycket.
 
Jag har många bilder som jag vill visa er men idag är temat avslappning!
Vi hade alla med oss böcker som vi tänkte plöja i solen men ingen av oss har "hunnit" med läsning... då vi har pratat och pratat och pratat.
Gamla vänner som träffas måste ju både avhandla gamla minnen och allt annat som pågår just nu i våra liv! Underbart att få prata av sig "tanter" emellan :)
 
Allt för nu  //PIllan


Det ser ut som ni har haft en underbar resa!! Hoppas bacillerna blir kortlivade! Kramar

Ser verkligen underbart ut!:)





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se