Ser ljuset...!

 
 
 
Nu var det ett tag sedan jag gjorde bananpannkakor. Har mest blivit turkisk yougurt med bär och frukt... Men så gott med en rejäl pannkaka med melon, kiwi & nötsmör mmmmm!
 

En "giftig" smoothie med kokosmjölk (Alpro) bladspenat och mango, fullproppad med vitaminer och en len rund smak
 
God morgon
 
Här hemma startar vi upp med en lugn morgon. Alla har fått frukost i magen och A packar för en fiskeresa till fjällstugan. Arbetet väntar mej på eftermiddagen men först ska jag nog ta ett lugnt pass i gymmet.
Gjorde detsamma igår.
Bara lite TRX övningar och lätta hantlar
Bara känna på kroppen
Bara låta musklerna vakna
Bara ta det lugnt.... fast hjärnan och viljan skriker Lasta På Nu då!
Inte stressa
Känn att orken sakta återvänder
Var rädd om mej själv
Ja precis ett sånt pass till blir det idag och ja jag ser nog ljuset i förkylnings-tunneln. Men jag tar inte ut något friskhetsglädje riktigt än!
 
//PIllan
 


Såg ju gott ut! Har hört att många av de där nyttigheterna smakar päcka :D

Svar: Nä det är ljuvliga smaker!!Smoothie med bladspenat mjukas bäst upp med mango eller banan som har en rund smak och trollar bort spenatsmaken! Prova :)
Pernilla/Pillan

Måste testa bananpannkaka. Har lite svårt för banan i mat och så. Men de lät väldigt fräsch om man säger så! :) Ha en fin fortsdatt vecka. Kram





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se