Blixtsnabb äppelpaj

 
 
Nu ska jag tipsa er om en supersnabb äppelpaj. Fick ta till detta receptet igår vid 20-tiden på kvällen...
Filippa önskade nämligen äppelpaj då vi klev in genom dörren efter hennes fotbollsträning . Lite sent för att börja med några avancerade bakverk så därför passar denna variant perfekt!
 
 
Skala och skiva äpplen, lägg i en form, strö över ett halvt paket färdig sockerkaks-mix!
Klicka smörbitar över och pudra med kanel
In i ugn 175 grader i ca 20 minuter
 
 
Tadam! Nygräddad äppelpaj på ett kick!
 
 
God morgon måndag
Jag och Nikki har en slow morgon då vi inte börjar förrän senare idag...
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på under förmiddagen men mini verkar vara inställd på gym och inte mej emot :) Dock lite trött i kroppen efter gårdagens pass men lite armar ska jag nog kunna plåga lite till!
 
Ja dagens recept hör INTE till kategorin nyttigast men ibland får det vara så även hos mej och pajen var ju faktiskt ämnad åt Filippa... även om jag smakade en bit ;)
Prova om ni har bråttom, får oväntade gäster eller bara ändå....
 
//PIllan


Men mums vad gott:)

Sv: hihi, ja vi är nog ganska lika du och jag !Synd att vi bor så långt ifrån varandra, för tänk vad mycket kul vi hade kunnat hitta på :-)

Mums för äppelkaka och äppelpaj!!

KRAM

Men du, tack! Helt perfekt! Jag har en kompis som kommer på middag på onsdag, direkt efter jobbet och tjejerna är hemma....inte mycket tid att stå i köket med andra ord. Detta blir en perfekt efterrätt!
Kram Jennica

Det är så himla enkelt och gott! Jag kan tipsa om att variera med citronsockerkaka eller mjuk pepparkaka också. Supergott!
Kram Helén





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se