Äntligen - bara att nöta nu!

 
 
YES looki looki vad som hamnat i min dörröppning!
 
 
 
 
 
 
Har tänkt så länge nu att jag ska köpa ett eget litet "räck" att nöta chins och pull ups i och nu äntligen kom jag till skott! Har satt den i vårt sovrum i öppningen till min lilla wic så det ska vara lätt att hänga sig där på morgonen eller innan sänggående på kvällen!
 
Både chins och pull ups är en riktig färskvara så jag vill gärna underhålla dem några gånger i veckan! Inte alltid jag får in dem i mina ordinarie gym-pass så det passar perfekt att kunna riva av några hemma då andan faller på!
 
 
Jag har även köpt till ett gummiband med ganska lätt motstånd då jag inte klarar särskilt många utan och vill gärna kunna nöta på i 7-10 åt gången.
 
Dörrtrapets hittar ni här KLICK
Gummiband kan ni beställa här KLICK
 
 
 
 
Kanske kanske att även A kan svinga sig i några pull ups om vi har tur..... fast det sitter nog långt inne!? Mer träningsmotvillig människa är svår att hitta.... :/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nikki vet då exakt hur man gör i en sådan och tillbringar mycket tid just här. Morfar har också en så hon brukar köra med honom med! 
 
Det är en tillfredsställande känsla med övningar då man klarar att lyfta sin egen kroppsvikt och eftersom du kan variera greppen så får du en bra genomkörare av överkroppen. Självklart är detta en riktigt tung övning och jag rekommenderar att ni absolut investerar även i ett band att använda till en början!
 
Man kan även hoppa upp och hålla emot på tillbaka vägen men som sagt skönt att kunna dra sin vikt hela vägen upp!
 
 
 
 
 
Ha nu en fin onsdag
 
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se