Substitut för den äkta skummisen....

 
 
 
 
 
Den här tisdagen är det "sista" för flera grejjer....
 
Sista skoldagen både för Nikki och för Filippa, så nu får tjejerna strax jullov! Filippa kommer med tåget senare under kvällen och det tror jag hon tycker ska bli riktigt skönt. Hon pluggar och står i med träning så ett par veckors avkoppling på hemmaplan kommer till sin rätt.
 
Vi hade utvecklingssamtal under gårdagen med Filippas mentor, tog det via scype eftersom det är en bit ifrån ( 30 mil...) och allt såg bra ut i hennes skolarbete. Skönt att höra för då man inte alls är på samma ort så hänger man inte med riktigt i skolarbeten och tentor...
Ibland skickar hon något arbete som hon vill att jag ska läsa igenom men annars får jag inte något riktigt grepp om vad hon jobbar med.
 
 
En till "sista" i dag är aerobicsen! Ikväll sätter vi punkt för terminen och vi ska säkerligen få svetten att lacka och taket att lyfta även denna tisdag :)
Skönt även för mej med nån veckas ledigt från mitt instruerande....det känns alltid i slutet av en termin att man blir lite "mätt" på sig själv, sin röst, stegkombinationer....
Men i januari är jag säkert riktigt på igen!
 
 
 
 
Noccos bcaa-dryck med smak av Skumtomte får agera substitut för det riktiga godiset... Nu är jag inget större fan av just skumtomtar men ville ändå testa drycken.
Tjaa den fick väl typ 2,5 av 5 möjliga i betyg av mej. Visst anar jag smaken av orginal-godiset men tycker oftast sådana smaker blir väldigt konstgjorda...
 
 
 
Boken på bordet läser jag just nu, Disa av Denise Rudberg, en som jag förstått blivande triologi under namnet Sthlm Quenns Jag gillar hennes elegant crime böcker väldigt mycket och har kvar att läsa den senaste På sex meters djup.
Den här boken Disa är en lättläst roman om ett gäng tjejer i Stockholms innerstad och deras glammiga liv. Men bakom alla fester och fasader finns en ung kvinna som sedan många år övergivits av sina föräldrar och som har svårt att få styr på både ekonomin och relationerna. Disa verkar så självsäker, men hon har svårt att behålla ett jobb. Runtomkring henne rasar det och om hon inte hade haft sina kompisar hade hon följt med i fallet.
Som sagt boken är lättläst och rätt så underhållande men jag tror att tex Filippa skulle uppskatta den mer än vad jag gör.
 
 
 
Skumtomtar och STHLM Queens Disa passar ändå rätt bra ihop då jag lägger fötterna i högläge och bara myser så här några dagar innan dopparedan!
 
 
 
 
//PIllan
 
 






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se