Här krävs en snabb "upprustning"

 
 
 
God morgon på er
 
 
Ja men jag fortsätter min vana trogen att vara uppe och "väcka tuppen".... Suck, fast jag får mycket gjort så här på morgontimmarna...alltid något!
 
 
 
 
Nu kommer en liten bekännelse och jag tror faktiskt inte jag är ensam om detta. Under vintern är jag väldigt lat då det kommer till att raka benen... Alltså orka detta dö-tråkiga då man ändå är inkapslad 24/7 liksom, nä då är mina lår lurviga spiror :) Men som tur är så har jag ljus behåring på benen så de syns åtminstonde inte.
 
Ändå tycker jag att bland den fräschaste känslan är just precis ett par nyrakade ben!
 
 
Nu är jag "avklädd" och sommarfin och ska bara fixa naglarna på händerna med. Fötterna fick en omgång baby-foot för ett par veckor sedan så dem är mjuka och fina, gäller bara att behålla dem just så. Använder en kräm på Apoteket som är riktigt bra, bild nedan!
 
I am soon ready for Take off :)
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag snart sparka igång gräsklipparen och jag använder alltid den gamla som måste puttas med kraft. Superbra träningspass då min gräsmatta är Stor och tar runt en timma för mej att klippa (då har jag inte räknat med "golfbanan" den är inte mitt ansvar... ;)
 
 
A kör alltid med åkgräsklipparen MEN jag gillar den inte riktigt... Vill att gräset ska bli snyggt randigt och det går inte med åkaren.... Perfektionist, Javisst!
 
Alla chanser till vardagsmotion och två flugor i en smäll, det kommer man långt på!
 
 
 
I morgon mina vänner smäller det, tuttututut...... s.e.m.e.s.t.e.r
 
 
//PIllan


hahah - know the feeling! Behöver göra nått åt den hemska utväxten jag har också!! Ser HEMSK ut i håret!
KRAM fina du!





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se