Middagsklubb blev lunchklubb

 
 
 
Ugnsbakad brie-tårta, alltså kan det vara bland det godaste...? Älskar när osten blir mjuk, varm och rinnig!
 
 
 
 
 
 
Hej hallå på er
 
Söndag och här sitter jag proppmätt och nöjd med helgen som varit
Vi har precis haft middagsklubben här på lunch, då vi inte kunde hitta en helg-kväll då vi alla var lediga ... men det gcik lika bra med en skön söndagslunch!
 
Det blev ingen direkt förrät utan vi körde på glögg, ostar och kex istället. Mycket gott
 
Seda bjöd vi på en hederlig kreolsk gryta, ni vet sådan med fläskfilé, starka korvar och massor med kornichoner, syltlök och grädde. Mumma med ris och sallad till
 
Efterrätt blev även det med en julig touch, saffranspannkaka med sylt och grädde mmm lägger sig som bomull i kistan! Har gett er mitt recept på detta tidigare ni hittar det här KLICK
 
 
 
 
 
 
Tyvärr hade jag inte så många foton i kameran utan fokuserade istället på att umgås med våra vänner.... Vi spelade även paketleken och vi lyckades knipa ett par fina julklappar (temat var nämligen snart kommer julen)
 
 
 
Nu blir det nog bara soffläge i den här familjen resten av kvällen
 
 
 
//PIllan


Vad himla mysigt!!! ❤

hur gör du brietårtan? 😊

Svar: Bara värm i ugn typ 15 minuter på 200 grader. Sedan på ned nötter, fikon, honung och lite havssalt👌🏼😋
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se