Mitt naturliga skafferi

 
 
 
 
 
 
Det behövs ständigt påfyllning i mitt naturliga skafferi och mycket av det beställer jag på nätet. Senaste lådan innehöll kokosolja. kakaonibs, mullbär, granola och en ansiktskräm.
Hela beställningen är från Bodystore KLICK
 
 
Här hittar jag alla mina favoriter men det brukar även alltid komma med någonting nytt! Så kul att prova nya produkter vare sig det är livsmedel, vitaminer eller hudvård.
 
Den här gången blev det en liten ansiktskräm från Weleda för extra känslig och torr hud. Tell me liksom nu när luften blir kallare och min hud blir "försvagad".... Som sagt kul och spännande att testa!
 
Såg att bland Bodystores nuvarande kampanjer fanns även Olga Rönnbergs bok Styrka för kvinnor till bra pris så passa på att klicka hem för bra inspo!
 
 
 
 
 
 
 
I går blev det ett perfekt avslut på måndagen för mej då jag både hann med spinning och Core. Kombon är perfekt för mej på måndagar men ibland jobbar jag kväll och missar ....
 
 
Först spinning i 55 minuter då pulsen får jobba och svetten riktigt sprutar och sedan bara byta tränings-top och gå direkt in till 45 minuters krävande jobbig core. Igår körde vi cirkelform och det innehöll även en hel del rörlighet, me like!
 
 
 
Idag är det tisdag och det betyder.... Aerobics och lite skaka rumpan :)
 
 
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se