Årets "bjussigaste" golftävling

 
 
Genomgång av dagens tävlingsregler innan start
 
 
 
 
 
Igår var det äntligen dags för årets i särklass roligaste, socialaste och bjussigaste golftävling - MittlandiaGulfen!
 
32 lag var anmälda och det spelades i 4-manna Texas scramble. Det innebär lite kort att alla spelare i laget måste leverera fyra utslag var som alla sedan spelar vidare på plus att man har då två valfria utslag att spela på. Jätteroligt och lite pirrigt då man gärna ska försöka fördela dessa utslag så man har de valfria kvar på slutet! Jag lyckades dock bra med mina och kunde andas ut på "den fronten". Men annars hade vi en rätt så kämpig runda....
 
Vi gick ut som andra boll kl 08.19 och dimman låg så tät så man inte riktigt såg vart bollen landade. Dimman höll i sig ända framåt 10-tiden och jag frös dessutom som en nakenhund :/
 
Vi lyckades starta med en fin birdie men landade på jorden igen direkt efter hål två där det blev en boogie! Sedan spelade vi par resten av banan förutom en till lyckad birdie...
 
Men som sagt vi fick riktigt kämpa för spelet igår!
 
 
 
Men i denna tävling går verkligen dagen ut på att umgås och ha så trevligt som möjligt och det hade nog alla tror jag! Det serveras så mycket gott längst banan så det inte är riktigt klokt...
 
På hål 1 får man först grillade panini, drick-kvarg och en påse med vitamin well dryck. Vid hål 3 och 5 (som korsar varandra är det uppdukat med snittar, juicer, och en uppsjö med meloner och frukt.
Vidare till hål 9 där ärtsoppa och dryck serveras. Hål 13 fick man sig en uppigande kopp kaffe och vaniljbullar och slutligen på hål 15 var det korv med bröd och dryck därtill!!
 
Som sagt helt otroligt trevligt och bjussigt!
 
 
 
 
 
 
 
Vi gick i mål vid 13-tiden och då det började dugga lite lätt åkte vi istället hem till Carina och Nicke för varm dusch, lite plockmat och bubbel. Ja tydligen var vi inte riktigt mätta ändå... ;)
Vi laddade om för kvällens bankett som startade kl 19 på Mittlandia.
 
Här bjöds vi på en lika fantastisk buffé med allt från grillad fläskfilé, lax, kycklingspett, grillad karré, sallader, gratänger, flera olika såser.... etc etc!
 
 
Efter middagen kallade arrangörerna på uppmärksamheten för att starta prisutdelningen.
Här finns såklart även ett dignande prisbord där ALLA lag får pris. Dessutom lottas prisbordet så även om man kommer sist kan man få fantastiska priser. Tex laget som kom på sista plats fick varsina STORA delikatess-korgar plus en timmas PT-träning på Bosön med Mattias Sunneborn !
 
Vi hade ju inga direkta förhoppningar på topplacering då vi visste att dagen inte var vår men slutade i alla fall på elfte plats och fick varsin hink fullproppade med bilvårdskit, skulle tippa på 5-600 kr per kit i värde :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Summa sumarum så hade vi en toppendag/kväll och vill självklart rikta ett stort Tack till Pär från Mittlandia och Peppe från Gulf för en mer än väl godkänd tävling.
 
Vi ser redan fram emot nästa år, då ska vi tagga till!!
 
 
 
//PIllan


Låter som ni hade det riktigt bra! :)

Låter som ni hade det riktigt bra! :)

Härligt att ni kände er ompysslade, Ni var fantastiska deltagare allihopa med glädje från start till mål :-)





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se