Deli på norrländska

 
 
Finaste fredagen är här hörrni!
 
 
 
 
God morgon bloggisar
 
Känner att jag är på ett riktigt bra humör denna fredagsmorgon, hur skönt!? Somnade som en stock i går med magen full av sura strömmingar... he he lät mysigt 
Alltså det var SÅ gott ... vet inte hur många "klämmor" jag tryckte i mej. Äter alltid på tunnbröd med potatis, lök, fisk, och eventuellt lite gräddfil på toppen (absolut inte för mycket då det tar bort mycket av strömmingssmaken, så det är mest för beginners :)
 
 
Efter alla potatisar och alla tunnbrödsbitar är jag tok-preppad för ett härligt tränings-pass nu under förmiddagen! Nikki hänger med då hon inte har skola på fredagar utan ska på fritids först i eftermiddag!
Hon har även ett pyjamasparty att längta till i kväll så självklart ska det slås in lite presenter och "för-fixas" med håret... Jo för jag jobbar ikväll och då är det ju A som kör henne till partyt, mao det är även han som ska piffa till damen....
 
Har skrivit om detta tidigare och tja det kanske är någon fler än jag som inte är sambo med Björn Axéns arvingar.....?!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tidigt i morgon bitti ska jag och A hämta upp våra vänner och bege oss mot golfbanan. Årets roligaste tävling går då av stapeln så då får ni kika in på Instagram för uppdateringar !
Här på bloggen kommer reovisning först på söndag med bilder och förhoppningsvis ett bra resultat! Fast den här tävlingen försöker vi bara ha så roligt som möjligt så därför blir det eventuellt även ett par glas bubbel mellan svingarna!
 
 
 
//PIllan


surströmmingsdoften klarar jag bara inte av haha!

Det vill jag verkligen prova! Verkar så gott, trots doften! :D





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se