Det börjar bli kväll

 
 
 
 
 
Så snabbt det börjar skymma nu.... Det är verkligen höst även om vädret på dagtid fortfarande är helt amazing! Men när jag for till jobbet strax före 06 i morse var det bara ynka 2 plusgrader och dimman ligger tät. Känns som en skräckfilm och jag bara väntar att en zombie ska dyka fram bakom en kurva.. ;)
 
Svårt också att klä sig för när man kliver ut från jobbet är det ju strålande sol och runt 20 grader. Poncho är helt klart mitt bästa plagg just nu!
 
 
Jag har nästan nyss kommit hem från veckans aerobics pass. Svettigt och roligt som vanligt med gänget. Dock är det fortfarande ganska glest på passen och jag gissar att vädret även där är en bidragande orsak. Så många som var ute och tog en pw eller jogg då jag körde hemåt.
Helt rätt, man får passa på att njuta av vädret så länge det varar!
 
 
 
Jag och A skriver listor på allt som ska fixas inför fredagens firande och jag tror nu att vi har det mesta klart för oss. Jättebra även att ha vänner som äger restaurang så man kan låna porslin då man blir ett större gäng. jag har tyvärr ingen uppsättning servis som räcker för runt 20 personer...
 
 
 
Dessa fina askar hittade jag lite otippat på Dollar Store...Fina eller hur?!
 
 
 
 
Nu blir det en choklad och banan smoothie i soffan innan jag tar en dejt med John Blund!
 
 
Sov så gott
 
 
//PIllan


Mysigt med hösten på ingång, samtidigt som jag kan tycka att det är lite jobbigt när det är 2-3 grader på morgonen när jag ska cykla iväg och runt 16-17 grader när jag ska hem ;) Blir lite varmt minst sagt på vägen hem ;)

Jag älskar hösten! Jag tycker om att krypa upp i soffan, tända ljus och titta ut på mörkret.





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se