En riktig 40års-skiva!

 
Humrar ligger och väntar på att gästerna ska anlända och hugga in!
 
 
 
 
 
Vilken härlig dag och kväll vi hade igår. Äntligen var det dags för min kära sambo att kliva över "på rätt sida"... som jag har väntat :)
Skaldjur och bubbel stod på födelsedagsbarnets önskelista då han skulle bjuda till fest och så fick det då självklart bli!
Egenfiskade kräftor fick samsas med havskräftor, hummer, nyrökt röding, olika röror, ostar, kex bröd etc och allt då nedsköljt met Tattinger och Moet... mumma!
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är han den något anonyma mannen (här på bloggen) och moi. Nikki höll i kameran precis innan gästerna anlände
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så kom dom vandrandes i små grupper och till slut var vi 15 personer som trängdes lite i vårt matrum. Som tur var har vi ett extra bord med stolar ute i "lill-stugan" som fick bäras in för att vi alla skulle kunna sitta vid långbord
 
 
 
 
 
 
 
Ett stort paket hade dom med sig och däri fanns en ny finfin golfbag plus ett presentkort. Passar A perfekt då han reser till Spanien för spel om cirka en vecka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan smaskades det och dracks fram till 21-tiden då det blev kaffe och budapestrulle följt av mer bubbel och partaj .... Men de sista gästerna åkte vid 00.30 så jag plockade ihop mycket redan inatt.
 
Jag är piggelin men födelsedagsbarnet har jag inte sett till här på nedervåningen idag... ;)
 
 
 
 
 
Ha en riktigt fin lördag
 
//PIllan


Vilket fint foto på er 2 som er Nikki har tagit :)
Ha en mysig och bra helg

Så trevligt det såg ut!





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se