Fredag!

 
 
 Visst är det skönt att fredagen är här, allt får genast lite mer feelgood-känsla !
 
 
 
 
 
 
Nikki ska på party ikväll så hon har verkligen sett fram emot den här dagen. Själv ser jag mest bara fram emot att krascha i soffan med nåt onyttigt och gott inom en armlängds avstånd ;) !
Jobbar dessvärre i morgon så jag måste upp med tuppen men söndag har jag tagit ledigt. Då tror jag att jag och mini ska ta en shoppingrunda....
Nikki har ett par sneakers och ett par gummi-stövlar... det kommer man ganska långt med men inte "hela vägen" nu när det börjar bli kallare ute.
Ett par bra boots skulle verkligen hjälpa till i sko-väg!
 
 
 
 
 
 
 
 
Filippa reser till Holland på söndag för där finns en stor anläggning med inomhusbacke. Hon har varit där tidigare år och nu är det alltså premiär på snö för säsongen! Och när en åker iväg kommer en annan hem... A dyker väl hem från Spanien där sent på söndag. Jag pratade med honom nyss och de hade det riktigt varmt och skönt med härliga golfrundor!
 
 
 
 
Fin fredag på er bloggvänner
 
//PIllan


Trevlgi helg... Gladioder är en favorit i vasen här hemma med :)

Så underbara blommor! Hoppas ni får en mysig helg! :)





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se