PW & pannkakor

 
 
 
 
 
Hej på dej
 
Åkte med A och Nikki då dom skulle iväg i morse och prommenerade sedan de cirka 7 kilometrarna hemåt igen. Underbart väder och senaste Veckans Bläcka i öronen, kan knappast tänka mej en bättre start på en ledig torsdag...
Dessutom vaknade jag pigg precis som jag hoppades igår! Det gjorde gott med en vilodag och bastu helt enkelt.
 
 
Väl här hemma har jag en hel del to do:s. Städningen har startat och jag far fram som Askungen med dammvippan i högsta hugg. Men då magen började kurra nyss så blev det ett gäng bananpannkakor. Till detta kanelstekta äpplen, jordnötssås (blanda nötsmöret med en skvätt mandelmjölk) och min favorit Lönnsirap från Walden Farms. Alltså detta ser lite färglöst ut (mycket...) men det smakar helt underbart och dessutom innehåller det massor med nyttigheter, tip top!
 
Nu klarar jag mej några timmar till och ska nu fortsätta med fixet inför morgondagen. Paket som ska slås in, handling och matlagning Here I Come!
 
 
 
 
 
 
Ta hand om dej
 
 
 
//PIllan


Super mumsigt :D

Så gott det ser ut!





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se