Förbereder för solbad

 
 
 
Ja om knappt två veckor tänker jag byta ut kalla nordliga breddgrader och förhoppningsvis få njuta av lite mer sol och värme än vi har just nu!
Därför har jag köpt på mej lite nya solprodukter som är ekologiska och giftfria
 
 
 
Bland annat ECO Cosmetics solkräm för ansiktet med spf 30. Krämen har en lätt tonande effekt som ger en jämn, fräsch hudton i hela ansiktet. Solskyddet uppnås genom en kombination av mineralpigment, havtorn och olivolja. Granatäpple-extraktet stärker och återfuktar medan olivoljan lätt upptas av huden och är mjukgörande. Krämen  erbjuder fullt spektrum UVA/UVB skydd och innehåller inte kemiska filter eller nanopartiklar.
 
 
För att förbereda min bleka kropp ganska torra vinterkropp har jag dessutom köpt en ny torrborste. Älskar att borsta mej innan jag hoppar in i duschen. Det är så skönt att få igång cirkulationen och få bort den torra huden jag har.
 
Borsten hittar du här KLICK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lovea är ytterligare ett ekologiskt hudvårdsmärke som ofta får bra kritik så därför provade jag en solspray för resten av kroppen med spf 15. Här är en Lovea central komponent i solskyddet  oljan Tahiti Monoi. Oljan bygger på en blandning av Tiare-blomman från Polynesien och kokosnötolja från Tahiti.
 
Alla produkter hittade jag på Apotea  KLICK
 
 
 
Ja det var mina tips för dagen
 
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se