Pappa, pappa barn~middag!

 
 
 
 
 
God morgon strålande påskdag!
 
 
Alltså så härligt att vakna av att solen letar sig in där bakom gardinen. Det trista just nu är att jag fått tillbaka halsontet som jag skrev om i början av veckan.... Har lyckats mota det med Coldzyme men nu är det riktigt strävt och jag är inte riktigt 100 % känner jag!
Ska strax köra ett lugnt yoga-pass så jag får andas igenom alla organ och sedan njuta en stund i solen innan det är dags för jobb igen!
 
 
 
Ja gårdagen.... Jag och min vän Kamilla är även kollegor och vi hade båda (o)-turen att få jobba hela påsk-helgen. Vi visste att vi hade påskaftonskvällen ledig så vi bestämde tidigt att käka något tillsammans hemma hos mej.
Då min pappa har jour och inte kunde åka till fjällen så bjöd jag även honom och det visade sig att Kamillas pappa också satt själv denna kväll, så det fick helt enkelt bli en pappa-pappa-barn-middag :)
 
Jo våra föräldrar känner varandra sedan länge och det lite märkliga är att båda våra fädrer heter nåt så ovanligt som Clemens...! hi hi hi
 
 
 
 
Nåväl jag bjöd på lite snittar och påskmust! för att vi skulle få lite easter-feeling (papporna körde ju bil) sedan serverades en fäskfilé gryta som gratineras innan servering, den är väldigt god. Ni har tidigare fått receptet och ni hittar det här KLICK
 
Kamilla bidrog med efterrätten som var så himla god. Jag vet inte exakt men det var någon kräm med mascarpone och hjorton med mörk rom plus massa göttiga crunchy kaksmulor... mums!
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och Kamilla drack en favorit nämligen The wanted Zin och papporna fick iskall Carlsberg helt utan alkohol. Alltså denna måste jag verkligen rekommendera för den är verkligen SÅ god och alltså helt alkohol-fri!!
 
 
 
 
 
 
 
Här har ni den där delikata efterrätten som slank ned i rasande fart! Kamilla hade även med sig ett påsk-ägg fullt med smågodis och en Triss-lott till mej så igår var jag lite socker-hög ;)
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni alla har en riktigt härlig Påsk helg och att solen kanske med lite tur skiner på er idag!!
 
 
 
//PIllan


Vad mysigt! Och den där efterrätten ser väldigt god ut! Vad har du för röra i snittarna förresten? Kram!

Svar: Jag vispade grädde ( ganska hårt) isedan i med kaviar och finhackad purjolök👌🏼
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se