Snabbmat a ´la Nikki

 
 
 
 
 
 
Idag serveras det snabbmat i bloggen.
 
Ja alltså mat som går att fixa på bara några minuter och knappt med någon ansträngning alls är ju toppen enligt mej och denna rätt älskas av Nikki
Det är färsk tortellini med några klickar pesto och riven parmesanost. Till detta föredrar vi en sallad Caprese - kan vara den enklaste och godaste av sallader.
 
Vi undviker oftast vanlig pasta gjord på vete men ibland så äter vi det och gärna då i form av just tortellini. Man får helt enkelt välja sina tillfällen ;)
Eftersom det är färsk pasta så går det ju blixtsnabbt att tillaga då den bara behöver ca 4 minuter i kokande vatten. Peston bara klickar vi direkt på den varma pastan och river rejält med parmesan över
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite påskpynt har letat sig fram och här kan ni se att det finns alster som mini själv skapat!
 
Sötaste påskharen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tisdag betyder aerobics och det ska bli extra kul att träffa gänget eftersom förra veckan jobbade jag kvällsskift och var helt ledig från instruerandet.... Hoppas dom är lika peppade på en riktig svettfest !
 
Då jag blir solokvist under påskhelgen tänker jag att det kommer bli en hel del tid i gymmet för min del. Vädret verkar inte vara på min sida för några stunder i solen så då passar det lika så bra att jag slänger lite vikter mellan arbetspassen!
 
 
 
 
 
Ha en trevlig tisdag
 
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se