Snart får dom användas

 
 
 
Jag älskar verklige NIKE och speciellt deras skor. De passar min smala och tunna fot perfekt och här är ytterligare ett par som har en lite mer specifik funktion....
 
 
 
 
 
 
Jippi fredag och ledig
 
Vaknade av solen, svalde snabbt för att kontrollera hals-status...jo den kändes ok. Snabbt upp ur sängen och hopp i kläderna. In med pod i öronen och ut på en stärkande prommenad. Älskar sådan start och nu känner jag mej riktigt pigg efter frukost och dusch.
 
 
 
 
Ja till mina bilder då och dom nya Nike:sarna. Går runt här hemma i dessa då jag måste gå in dem för om en vecka ska dom komma till användning. Om en vecka startar nämligen våran golf-sommar och detta är precis det - golfskor!
Snygga och förhoppningsvis funktionella som ska få mej att stå lite stadigare när jag svingar ;) he he vet inte om det finns några hjälpmedel där mer än mej själv men det är ju alltid kul att köpa och prova nåt nytt....
 
 
Känner mej för övrigt riktigt ring-rostog gällande golf över huvud taget (som alltid i början av säsong) och förhoppningsvis hinner jag slå så några bollar här hemma på banan innan vi flyger till södern!
 
 
 
 
 
 
 
Visst är dom snygga <3 Gillar dom jättemycket
Jag kör på devisen "vara så snygg som möjligt på banan" eftersom mitt spel lämnar mycket att önska! *smile*
 
 
 
 
 
Nu tar vi en fin fredag hörrni
 
//PIllan


Åh supersnygga:) kramis

Svar: Eller hur🤗
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se