Våren flyttar in

 
Nu har de blå kuddarna fått göra comeback och tillsammans med årets påskris är det verkligen vår här hemma hos oss nu. Jag älskar ju blått då vår och sommar kommer både i inredningen och i min garderob
 
 
 
 
 
 
Hej onsdag och hej på er
 
Jag är ledig denna dag men från och med i morgon går jag då in i en riktigt "mastodont-arbets-period"... så idag gäller det att ladda batterierna på riktigt!
Jag köre Nikki till skolan och sedan har jag varit ute på en skön prommenad. Grejjen är den att jag vaknade med rejäl halsont.... Nämen wtf!
Detta hade jag inte räkna med . Jag har ju som jag skrev igår planer på flera svettiga gym-pass i påsk!?
Hmmm ja vi får väl se om detta utvecklas till något värre eller om jag eventuellt kan hålla detta i schackt med hjälp av Cold Zyme!
 
 
 
Annars så kom Filippa hem sent igår kväll och hon har ännu inte klivit upp så jag har inte träffat henne ännu... Ska laga till en god brunch så vi kan mysa och snacka då hon vaknar!
Hon ska köra påsk-smällen nere i Sundsvall och sticker dit i morgon redan...
 
 
 
 
 
Ha en bra dag
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se