Ljus för Linnea, Juva och många många fler....

 
Ikväll uppmärksammar vi Internationella barncancerdagen!
 
 
 
 
 
 
Ja det är ju helt fruktansvärt att det ens ska behöva finnas en sådan dag för inget barn (eller vuxen) ska behöva genomlida detta helvete....!
Men då det är som det är och vi har barn i vår närhet som är drabbade vill vi såklart ändå uppmärksamma just dessa barn och deras familjer för att stötta och visa att vi tänker på dem.
 
Varje dag insjuknar ett barn i cancer i Sverige. Idag överlever 80 procent sin barncancer, vilket är bra men det räcker inte...alla ska överleva! På barncancerfondens sida kan du tända ett digitalt ljus och stödja forskningen.
 
Vi passar också på att tända fysiska ljus här hemma och prata om Linnea och Juva för Nikki har ofta funderingar om tjejerna
 
På fondens hemsida är idag även Juvas mamma gästbloggare och här kan du läsa hennes inlägg, Juva och cancerdraken  KLICK
 
 
På Barncancerfondens hemsida kan du gå in och tända ett ljus du med KLICK
 
 
 
 
 
 
 
Vi sänder alla våra tankar och kärlek till Krigarprinsessorna ♥
 
 
 
 
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se