Invigning av Johannas träningsstudio

 
Tjejerna välkomnar till den nya studion, Maria, Johanna och Helena
 
 
 
 
 
 
Igår tog jag, Nikki och mamma tåget upp till Östersund.
Vi började med en liten fika på Törners ett gammalt anrikt café för er som inte vet. Roligt för det var tydligen "100 år" sedan mamma var där ;) Jag och mamma bodde ju i Östersund då jag föddes. Hon jobbade där på banken då hon fick mej och pappa åkte emellan i drygt ett år innan vi alla flyttade österut....
 
 
Efter att kaffet var urdrucket så letade vi upp Johannas studio som ligger centralt på storgatan i en mysig källarlokal. Här kommer hon att köra mindre grupper i olika träningspass och Johannas främsta målgrupp är ju mammor - blivande, nyblivna och såklart även dem som kommit en bit på vägen...!
Hennes Strong Mamas - pass är väldigt populära 
 
Du kan kika in här KLICK för lite mer info
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nikki inspekterar lokalerna och här testar hon omklädningsrummet!
 
 
Jag kan säga att hennes betyg blev högt -Mamma alltså vad lyxigt Johannas ställe är, så här vill jag också ha det!
 
Håller med Nikki för bara en sådan sak att du inte behöver ta med varken handduk eller dusch-produkter när du ska iväg är sådan super-service och riktigt "lyxigt"
Stora sköna handdukar och härliga produkter från tex Isabella Löwengrip och Estelle & Thild ger vi två tummar upp!
 
 
 
 
 
 
 
Det bjöds på godsaker som smakade extra gott efter 45 svettiga minuters cirkel-pass som jag medverkade i. Det var Maria som höll i trådarna och vi jobbade två och två med varierande styrka och puls-övningar.
 
För er som bor i Östersund har tjejerna varje fredag morgon 06.30 ett liknande pass med efterföljande frukost! Va, vilken härlig start på helgen liksom, jag vet att jag skulle hänga där varje fredag om jag bodde närmare :)
 
 
 
 
 
Stort Lycka Till Johanna och samarbetspartner Maria och Helena med er satsning!
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska hela familjen här ta en utedag med fiske, längdskidor och korvgrillning
 
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se