Vilodag

 
 
 
 
 
Välkommen in i hallen, en plats som knappt visats upp här i bloggen.
Här är Nikkis lilla hörna precis under trappen och passerar man förbi hennes del kommer man till en liten toalett och vidare in i tvättstugan.
 
 
 
 
 
 
Har varit så trött hela dagen idag och direkt då jag kom hem från jobbet blev det smink av och mysbyxor på. Bestämde snabbt att idag blir det vila från träning och inget mer socialt umgänge förutom familjen.
Lagade blomkålssoppa och gjorde varma tortillabröd med fyllning till middag. Soppdag är väl torsdag men vi skippar dock pannkakorna, de hade spisats på skolan!
 
 
 
Nu har jag tänt ljus överallt och ska bara slappa i soffan. Herregud klockan är bara 17 och jag är redo för sängen känns det som.... Detta mörker alltså, tar knäcken på mej!
 
 
 
 
 
 
Dessa fina och praktiska korgar hittade jag igen i helgen då jag städade. De fick ta plats ovanför Nikkis hängare och hon har själv bestämt att nr 1 är för mössor, nr 2 för vantar och 3:an för diverse, typ reflexer och halsdukar, Väldigt bra och jag gillar ju ordning och reda.
 
Tyvärr kan jag för mitt liv inte minnas vart jag köpt dem förutom att det var från någon inredningsbutik på nätet...sorry!
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni har lite mer energi än mej och kanske tränar nåt härligt pass ikväll. Eller bara tar en lugn vilodag, det är gött ibland det med!
 
 
 
 
//PIllan


fint!





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se