Precis som vanligt

 
 
 
 
 
 
 
 
Trots att jag inte börjar jobba förrän vid 14-tiden så var jag uppe med tuppen i morse. Jag hade nämligen tid hos frissan redan kl 08. Alltså stort gilla på att man kan boka vid den tiden, jag är ju en riktig morgonmänniska!
 
 
 
Körde Nikki til skolan och sedan var det bara att sjunka ner hos Nettan och bli ompysslad ett par timmar.
Som ni ser har inget radikalt alls hänt utan jag ser ut precis som vanligt i en mellanblond nyans.... Men så fick det bli och huvudsaken att den grå kanten är väck och håret känns fräscht. Nettan satte även i en skön inpackning vilket var behövligt!
 
 
 
Ja ikväll väntar alltså jobb på mej och sedan är det bara hem och sova några timmar innan klockan ringer och det är dags för en förmiddag med arbete igen.... Men efter det vakas trevligheter minsann
Vinklubben ska passande nog på Vin-och delikatess mässa, ska bli himla trevligt!
 
 
Ni kan väl kika in på min insta under fredagskvällen så kommer nog en del uppdateringar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dessa bilder är från Filippas rum men nu när hon bor på annan ort så huserar en annan liten dam här om nätterna..... Ja ni ser en rosa kudde, här sover nämligen Nikki!
Tanken är väl att hon ska överta detta rummet framöver men vi får se var Filippa tar vägen efter studenten i vår innan vi flyttar om deras rum!
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni har en trevlig torsdag
 
 
 
 
//PIllan


superfin i håret , jag funderar också på lite mörkare nu till vintern.kramar





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se