Ett eftersatt hus och två tips

 
 
 
 
 
 
Hej hallå så här mitt i veckan
 
 
Jag startade min dag på allra bästa sätt med spinning och styrke-pass. Det gjorde att jag blev fylld med energi och direkt efter dusch kunde jag ta tag i städning!
 
Alltså huset, gården allt här hemma har blivit eftersatt senaste tiden och det gör mej lite frustrerad.... Ni vet det ska vinterbonas ute med klippning av växter och fixande så allt är snyggt innan snön faller. Inomhus ligger påsar slängda med innehåll som visar sig vara sedan i somras.....köksskåp som borde röjas, kyl som borde städas, garderober som verkligen är i behov av rensa, sälj, släng osv osv....
 
Buhuuuuu
 
Det blir så mycket på en gång så jag liksom blir paralyserad och inte vet vilken ände jag ska börja ?!
 
 
Men så idag har jag alltså fått ytan putsad och ska nu försöka beta av punk för punk så fort jag får tillfälle!
 
 
 
 
 
 
 
Två tips på ytligheter ska ni också få av mej idag
 
Då sommaren nu definitivt är ett minne blott så hittade jag dessa med doft av liljekonvalj. Både för duschen och efter med en skön body lotion
De är verkligen en underbar doft och jag använder dessa med glädje
 
 
 
 
 
 
En liten lite tub som dock kan bli en räddare i nöden är denna från Neutrogena
 
Har du fått en finne eller röd plita så tar du lite av denna snabbtorkande gel som börjar verka omedelbart med att reducera storleken och rodnaden på synliga orenheter. Formulan innehåller även salicylsyra för att hjälpa till att öppna porerna.
 
 
 
Jag har köpt dessa produkter på Apotea som alltid har fri frakt och snabba leveranser!
 
 
 
 
 
Ha det gott
 
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se