Skjuts in i ugn

 
 
 
 
 
 
Idag ska ni få tips på en väldigt lättlagad rätt som klarar sig själv ett bra tag innen i ugnen!
Jag lagar den här någon gång per år och har så gjort i många år nu. Som sagt lätt att göra och smakar toppen.
 
 
 
 
Ta ett gäng fläskkotletter
Jag tar alltid bort benet om det inte redan är benlöst plus att jag klipper bort mycket av fettet. Detta är en smaksak men jag gillar inte alls sådant fett. Den här rätten gör köttet saftigt ändå.
 
Lägg kotletterna i ugnsfast form
Rör i hop en liten burk creme fraiche, 3 dl grädde, 1 dl soya och ett par tsk sambal som du sedan häller över kotletterna. Ev kan du vilja salta peppra lite
 
In i ugnen på 200 grader i åtminstonde 50 min till dryga timmen!
 
Färgen ska bli riktigt svart!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Redo för ugnen och här är färgen bara " ****-brun" men vänta bara ;)
 
 
 
 
 
 
 
Efter sin tid i ugnen ska du plocka ut en form med i princip svart innehåll!
 
Detta är så himla gott och vi äter den med en stor sallad och vill du ha någon kolhydrat till så rekommenderar jag färsk tagliatelle eller pressad potatis!
 
Så himla musigt
 
 
 
 
 
 
 
 
Tisdag vilket innebär lite jobb för mig, skola för mini som nu äen börjat på kören efter skolan! A fortsätter sin andra runda på golftävlingen nere i Halmstad och ikväll blir det dejt med mitt aerobics-gäng!
 
 
 
 
 
Ha det fint
 
 
PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se