Ett boktips på vägen

 
 
 
 
 
Idag vaknade jag supertidigt....första semesterdagen och allt! Men jag har en del fix kvar innan vi åker så det är ok ändå.
 
 
 
Jag tänkte att ni ska få er ett boktips tills jag kan uppdatera igen ( kanske på onsdag )
Ni som följt mej ett tag vet att jag älskar spänning och deckare när jag läser. Men var fjärde bok, typ, som jag läser brukar jag slänga in någon feel-good. Behöver lätta upp sinnet från alla otäckheter!
 
 
Min absoluta favoritförfattare när det kommer till just feelgood är Emma Hamberg! Hon skriver fantastiskt roliga och underhållande böcker. Jag skrattar och gråter om vartannat!
 
Hjärtslaget i Rosengädda är den sista delen av fyra i en serie. 
Tidigare böcker är Rosengädda nästa
Larma, släcka rädda Rosengädda
Vårjakt i Rosengädda
 
 
Har ni inte läst någon av dem så föreslår jag att ni börjar med den första så ni får vara med från start! Böckerna är otroligt lättsamma och intrigerna är vardagliga förvecklingar men man bara måste få veta vad som händer. Jag fastnar direkt i hennes böcker!
 
De handlar om ett gäng udda karaktärer som på något märkligt vis kommer sig tillsammans i den första boken och hamnar till slut i den lilla orten Rosengädda. Där sedan dessa böcker utspelar sig. Jag kan nästan lova att du kommer att må riktigt bra och få många härliga skratt och några tårar (mest glädje) om du läser dessa ;)
 
Alla hennes tidigare böcker som tex Mossvikenfruar och Brunstkalendern är även dom riktiga "pärlor" även om dom har många år på nacken.
 
 
 
Nu ska jag göra det sista här hemma och sedan ses vi igen från en förhoppningsvis varmare plats i världen!
 
 
 
//PIllan


Trevligt med boktips!!!





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se