Middagsklubben nästan samlad

 
 
 
 
 
God morgon
 
Ja igår lyckades vi nästan samla hela middagsklubben men det stöp på mållinjen....
Irene och Torbjörn drog till Växjö för att se de avlutande matcherna i SHL finalen. Självklart att de ska göra detta då deras son är den hetaste spearen vi har i Sverige just nu och är på god väg att knipa hockey-guldet! Superroligt om det lyckas!
 
 
Hela klubben var från början bjudna till fjällen för en riktig mys-och partyhelg men då blev det snabbt ändrade planer och middagen hölls hemma hos oss.
 
Vi hade en jättetrevlig och lugn kväll så idag är vi pigga vilket är tur för festerna denna helg är inte slut ännu.... Idag drar vi iväg och firar ett födelsedagsbarn på annan ort. Så helgen blev inte som först planerad men som det känns nu blev detta helt perfekt.
 
 
 
 
 
Vi bjöd på en förrätt som bestod av gräslökspannacotta och till detta brieost doppade i blandade nötter. Vinet var iskall Tommassi som verkligen är så gott.
Huvudrätten var en fläskfile-gryta med vitlöksrostad potatis med örtdressing, sparris och den röda Tommassin
Till efterrätt serverades hallonmousse med mandelcrunch
 
 
Receptet på pannancottan kommer här och det är verkligen jätteenkelt och gott
 

4 port

1 gelatinblad
1 1/2 dl grädde
1 dl matyoghurt
1/4 tsk salt
svartpeppar
1/2 dl hackad färsk gräslök
ca 80 g löjrom
1/2 rödlök
1/2 citron

Lägg gelatinbladet i kallt vatten 5 min. Värm grädden i en kastrull, ta från värmen och rör ner gelatinet. Blanda ner matyoghurt, gräslök, salt & peppar. Häll i små portionsglas och ställ kallt i några timmar. Toppa med löjrom och finhackad rödlök och servera med en citronklyfta.

 

 
 
 
 
 
Här har ni mej i ett par härligt röda byxor som är sådan modell jag gillar mycket med hög midja och fladdriga ben. Det syns inte på bilden men på ena sidan av midjan är det guldknappar ner till fickan, snyggt! Ett fynd från Tradera, älskar second hand
 
 
 
 
 
 
När vi satt och hade det som trevligast så plingade någons mobil till med en flash om att Avicii hade gått bort...usch vilken tragedi! En sådan brilliant kille och musik-geni.... Såg dokumentären som sändes under påsk-helgen och man förstår att han hade det otroligt kämpigt men ändå, sådan sorg.
 
 
 
Nu ska vi bara ta hand om disk och sedan blir det att ta på sig party-hatten igen!
 
 
Trevlig lördag
 
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se