Årets pepparkakor är bakade

 
 
 
 
 
 
Igår var det dags för årets pepparkakor att bli bakade!
 
 
 
Jag var ledig så under förmiddagen for jag runt här lika flitig som Askungens små möss, och fejjade och pyntade så allt skulle vara fint innan tjejerna kom.
 
 
 
Kamilla, Tilda Nikki, Filippa och jag var det som bakade. Detta är ett återkommande inslag inför jul och en tradition som jag hoppas ska vara länge. Iår var Tilda riktigt duktig och kavlade och bakade och inte allt för mycket åkte in i munnen (även om det nog var en hel del... ;)
 
Vi hade fyra olika degar för att prova oss fram och det var verkligen skillnad både på smak och färg! Nu har jag tyvärr glömt bort exakt vilken som var vilken men vi hade iaf Skogaholm och Gille (bägge ljusa i färgen och behövde lite längre gräddning) Ikeas och lokala bagarens som bägge var mörkare i färgen och Nikki tyckte dem var godast!
 
 
 
 
 
 
Full fart i köket och doften som sprider sig, alltså!!!
Mumma och julkänsla deluxe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det bakades Musse Pigg:ar, grisar, stjärnor, katter, Pippi Långstrump,
gubbar, gummor, hjärtan...etc etc
 
 
 
 
Vädret däremot lämnar allt för mycket att önska... Blåst, plus 4 och gröna gräsmattor!
Nä ingen stämning alls när man tittar ut. Såg dock att på måndag kanske det vita guldet äntligen kommer!
 
 
Idag ska vi på julmarknad här i min lilla by och ikväll vankas det julbord för mej och mina arbetskamrater. Så peppad på detta och längtar efter lax, lax och så lite lax!
 
 
 
 
1 december, strax julkalendern!
 
 
//PIllan


Hoppas ni får en rolig kväll!





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se