TjugondagKnut

 
 
 
Nu har väl julen dansats ut för den här gången hos alla va?!
 
TjugondagKnut hade vi ju igår och då ska som bekant julen väck
 
 
 
 
Jag var på träff med mina bästa tjejer i Vinklubben och det var som vanligt hur trevligt som helst. Rullade in här hemma strax före 01 inatt men att sova ut i morse (som jag hoppats på...) bidde det inget av. Vaknade med ett ryck efter knappa fem timmars sömn och då bara kryper det i kroppen. Kan ju lätt bli dålig sömn då man druckit vin.....
 
Blev dock så himla glad då jag tittade på termometern och den hade skuttat från -28 till -5 på några timmar??!! Jippi idag ska vi verkligen vara ute i friska luften hela dan!
 
 
**********************************************************
 
 
 
Tillbaka till gårdagens festligheter
Att fota i mörka januari-kvällar är ingen lätt uppgift så jag bjuder bara på ynka två bilder från kvällen men här får ni se en av de godaste förätter på länge!
Maria hade gravat köttet ( saltrulle) skurit i lövtunna bitar och gjort en sallad med detta, ruccola, hyvlad parmesan, rostade pinjenötter olja och flingsalt
SÅ GOTT! 
 
Det slutade inte där utan till varmrätt serverade hon en svamprisotto med lite saffran och knapriga parma-chips. Dessert var vaniljglass med varm hjortronsås, slurp!
 
 
 
 
 
 
Någon vinst blev det dock inte för mej i vin-dragningen.....brukar sällan bli det! Jag är nog den som haft minst tur genom alla år vi hållit igång... Den som vinner håller alltid i nästa träff.
 
Men det är ju alltid trevligt att komma hem till någon annan och bli serverad en finfin tre-rätters liksom ;)
 
 
 
 
 
//PIllan


att fota i januari är hemskt, men det ser ut att vara ljuvligt och låter så härligt! Och ja, julen är väck! Ganska skönt!





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se